Úgy gondoltam, már elég sok időt cipeltem magamban Indiát, a sikátoraival, a szent teheneivel, az összes istenével, tarka ünnepeivel és sokszínű világával együtt. Eljött hát az idő, hogy letegyem...amit letehetek.


2010. december 7., kedd

Devdas- Maar Dala

Kedvenc filmemből a Devdas-ból a kedvenc jelenetem. Egyszerűen csodás!!! Ez a díszlet, ezek az ékszerek, háát igen...Már ötvenezerszer láttam, de még mindig elbűvöl! (:-)))

3 megjegyzés:

  1. Hello Zsuzsa!
    Ez a jelenet valóban gyönyörű a szemnek és a fülnek is. Elbűvöl az indiaiak viszonya a zenéhez és a tánchoz. Éltető erejük, ahogyan máshol megfogalmaztad.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Cortes! Valóban egy csoda ez a film, keress rá a Devdas-ra és mindent megtudsz róla. (:-)))Ha pedig a filmet szeretnéd látni, akkor nagyon szívesen odaadom, igaz, hogy csak angol fordításban van meg.Írj a kaligopika@yahoo.com ra, és akkor megbeszélhetjük, hogyan jut el hozzád!!! Érdemes megnézni, mert szerintem zseniális filmremek(:-)))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Káli Gopika! Köszönöm a tanácsot és már is több mindent elolvastam a filmről. Ettől az érdeklődésem csak fokozódott. Talán a hétvégén meg tudom nézni és addig a magyar felirat is összejön. (Ha közbejön valami technikai malőr, jelentkezem.) -cortes-

    VálaszTörlés