Úgy gondoltam, már elég sok időt cipeltem magamban Indiát, a sikátoraival, a szent teheneivel, az összes istenével, tarka ünnepeivel és sokszínű világával együtt. Eljött hát az idő, hogy letegyem...amit letehetek.


2010. augusztus 16., hétfő

Kawa Musical Circus- a SzigetenNem kell az ember elmenjen Indiába ahhoz hogy beszéljen hindíűl. A tegnap kint voltunk a Szigeten. A Roma Sátor előtt pedig véletlenül bele botlottam egy radzsasztáni cirkuszba. Még nem volt programfűzetem, így teljesen váratlan volt az egész. Le is fotóztam az egyik fiút, amint látjuk be is állt nekem rendesen, ahogy szoktak az indiaiak. Utána oda mentem hozza, hogy megköszönjem. Természetesen hindíűl.
Na, ezen aztán nagyon elcsodálkozott a fiú és el kezdtünk beszélgetni. A végén mikor váltunk el, mondta, hogy feltétlenül jöjjünk el megnézni az előadást, 7-kor. Mert azért gyorsan lekáderezett, az volt a harmadik kérdése, hogy van-e férjem. Mondtam, neki persze, ott áll a Patidév (azaz a férjisten-ahogy Indiában hívják a férjeket). Ezen aztán jót nevetett és hirtelen meg is ölelte a pátidévet, Pétert. (Néha meglepően közvetlenek). Aztán elváltunk nagy búcsúzkodások közepette. Majd elmentünk a Jazz színpadhoz. Ott félig megnéztük Tóth Viktorékat és rohantunk vissza a Roma Sátorhoz. Mikor odaérünk azt látjuk, hogy már pakolnak. Háááááát igen, megint az idő fogalma....7 óra vagy 6 óra nekeik aztán teljesen mindegy........így aztán szépen lemaradtunk az előadásról (:-(
De legalább beszélgettem egy kicsit hindíűl. (:-)))
Azért kárpótlásul itt a honmlapjuk, midenkinek a figyelmébe ajánlom:
http://www.kawamusic.in/index.html érdemes megnézni!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése