Úgy gondoltam, már elég sok időt cipeltem magamban Indiát, a sikátoraival, a szent teheneivel, az összes istenével, tarka ünnepeivel és sokszínű világával együtt. Eljött hát az idő, hogy letegyem...amit letehetek.


2011. július 3., vasárnap

Tikki - टिक्की




Tudom, nagyon elmaradtam a bejegyzéseimmel, de ez a nyár kezdet mindig problémás, tiszta logisztika megszervezni a gyermekeim és a magunk életét. Na de remélem, hogy a nyáron több idő jut majd a blogomra. (:-)))

Inkább írok pár receptet kárpótlásul (:-))).


Tikki

Hozzávalók:

3-4 főtt krumpli

kevés só

zöld koriander

zöld csili ízlés szerint

1 kevés citromlé

zsemlemorzsa

Elkészítése:

A főtt krumplikat egy tálkába villával szét nyomogatjuk, hozzá adjuk a fűszereket és a zsemlemorzsát, amennyit felvesz, lényeg, hogy egy formázható masszát kapjunk. Majd korongokat formázunk és forró olajban pirosra sütjük. Nagyon ízletes és finom, hamar megvan, mindenkinek ajánlom. Jó étvágyat!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése