Úgy gondoltam, már elég sok időt cipeltem magamban Indiát, a sikátoraival, a szent teheneivel, az összes istenével, tarka ünnepeivel és sokszínű világával együtt. Eljött hát az idő, hogy letegyem...amit letehetek.


2011. december 31., szombat

Nankathai

Gyorsan még felteszek egy receptet, ha még van időtök és energiátok megsüthetitek estig. Nagyon finomra sikeredett, és nagyon gyorsan meg van, ezért merem ajánlani. Akkor most jöjjön a recept:
Hozzávalók:
3/4 csésze finomliszt
 (A csésze nálam egy 4dl)
2/3 csésze porcukor
1 csipet szóda-bikarbona
1/4 csésze olvasztott vaj
őrölt kardamom , (de én mozsárba törtem össze 8 db-ot)
1 mandarin leve.
Ezt mind összegyúrjuk, kicsi gombócokat formálunk, majd sütőben 180 °C-on, 20-25 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése